PONOVO PRINUDNA KOVID PAUZA: Trojica košarkaša Sloge u karantinu

Novosti online

29. 01. 2021. u 17:32

SAMO što je ekipa ušla u ritam sreda-subota kako bi nadoknadila odložene i odigrala redovne utakmice Košarkaške lige Srbije, kraljevačka Sloga opet je na prinudnoj kovid pauzi.

ПОНОВО ПРИНУДНА КОВИД ПАУЗА: Тројица кошаркаша Слоге у карантину

FOTO: KK Sloga Kraljevo

Trojica prvotimaca kraljevačkih „belih“ trenutno su u karantinu zbog infekcije korona virusom, tako da je klub bio prinuđen da, uz saglasnos KSS, odloži sve utakmice u narednih petnaest dana.

- Ionako je sastav prvog tima bio skraćen, tako da u ovoj situaciji nismo u mogućnosti da odigramo ni meč protiv Novog Pazara, ni nekoliko narednih. Treninzima smo priključili nekolicinu igrača iz mlađih kategorija da vidimo da li na njih možemo da računamo u bliskoj budućnosti – kaže Dragan Kostić, trener Sloge.

Kraljevčane do kraja prvenstvene trke za bodove očekuje borba za opstanak u Košarkaškoj ligi Srbije. Posle 17 odigranih kola trenutno su na pretposlednjem mestu sa šest pobeda, a kada se ekipa vrati u takmičarski pogon naredne utakmice biće odlučujuće za očuvanje prvoligaškog statusa.

- Sami odlučujemo o svojoj sudbini – dodaje Kostuć. - I u ovakvim uslovima, deo ekipe koji je zdravstveno sposoban vredno radi kako bismo spremno dočekači odlučujuće mečeve i izborili opstanak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)