TOPIĆ NE STAJE: Evo koje se mesto predviđa mladom plejmejkeru na NBA draftu

Novosti online

05. 03. 2024. u 17:20

Nikola Topić se polako oporavlja od povrede, a NBA skauti ga strpljivo čekaju i, sudeći po komentarima pred draft, predviđaju uspešnu karijeru u Americi.

ТОПИЋ НЕ СТАЈЕ: Ево које се место предвиђа младом плејмејкеру на НБА драфту

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Poznati američki skaut Džonatan Dživoni rekao je za medije da smatra da će Topić izvesno biti među prvih pet pikova, a on mu čak predviđa i četvrtu poziciju.

- Nastavlja da radi na povratku posle povrede kolena koju je zaradio u januaru. Čini se da mu se malo žuri da se vrati u ovoj fazi, pošto je njegov klub već prvi u ABA ligi, a ima još malo da se igra u Evroligi… Razočaravajuće je iz perspektive procene što ga nismo videli, ali je Topić ponudio dovoljno snimaka tokom jeseni da bi učvrstio veliki interes da bude biran kao loteri pik… Njegova veličina i organizacija igre ga odvajaju od drugih, ali će povratak krajem marta ili početkom aprila omogućiti timovima da nauče više o njemu pre drafta - istakao je Dživoni.

Podsetimo, NBA draft nas očekuje 26. juna.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)