NI ZVEZDA NI EFES! Vasilije Micić otkrio da je bio na korak od povratka u Evropu i to u ovaj klub

Novosti online

05. 03. 2024. u 10:56

VASILIJE Micić ne blista u NBA ligi, ruku na srce, sada je nešto bolji u Šarlotu, negoli u Oklahomi, gde je odigrao 30 mečeva i prosečno za 12 minuta na terenu beležio 3,3 poena i 2,5 asistencija.

НИ ЗВЕЗДА НИ ЕФЕС! Василије Мицић открио да је био на корак од повратка у Европу и то у овај клуб

FOTO: Tanjug/AP

Ni u klubu nisu bili zadovoljni srpskim plejmejkerom, pa je bio na korak od povratka u Evropu, tačnije Barselonu, što je otkrio i sam Micić u razgovoru za "Mundo Deportivo".

– Sviđa mi se Barselona. Oni su jedan od najboljih klubova u Evroligi. Bio sam u jednom trenutku blizu prelaska u Kataloniju, ali je transfer propao zbog nekih okolnosti - izjavio je Micić.

Vasa je u Šarlotu na debiju ubacio 18 poena uz 9 asistencija, protiv Atlante, Golden Stejta, Portlanda, Filadelfije i Toronta je takođe bio dvocifren, a kada je Evropa u pitanju, svoj bivši klub ne zaboravlja. Efes je omiljeni Micićev tim, a Zvezda mu izgleda nije ni u mislima. 

– Moje srce je i dalje u Efesu, gde sam proveo pet godina. Ako ponovo zaigram na Starom kontinentu, daću naravno sve od sebe da to bude na vrhunskom nivou - završio je Micić.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu