PARTIZAN SILAN: "Crno-beli" deklasirali Megu na ANGT turniru Evrolige

Novosti online

01. 03. 2024. u 14:52

Mladi košarakaši Partizana pobedili su ekipu Mege na juniorskom turniru Evrolige u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu rezultatom 91:59

ПАРТИЗАН СИЛАН: Црно-бели декласирали Мегу на АНГТ турниру Евролиге

FOTO: M. Vukadinović

"Crno-beli" su od starta bolje krenuli i već od samog početka meča uspostavili dominaciju i već nakon prvih deset minuta imali devet razlike. Tu prednost su održavali sve do kraja poluvremena koje je završeno rezultatom 43:34.

U trećem kvartalu, izabranici Bojana Simanića su još dodali gas i otišli na dvocifrenu prednost, za koju će se ispostaviti da je nedostižna za ekipu Mege. U poslednjoj deonici, Partizan je rutinski priveo meč kraju i ubedljivo slavio sa 32 poena razlike. 

Povratnik iz Amerike Savo Drezgić je bio nadomak tripl-dabla sa 24 poena 12 skokova i osam asistencija, pratili su ga Aleksandar Goljović sa 15 i Uroš Danilović sa 10 poena. Kod ekipe Mege istakao se Ognjen Srzentić sa 12 poena. 

U narednom kolu mladi košarakaši Partizana sastaće se sa ekipom Barselone u subotu od 11 časova, dok će Mega igrati protiv Hapoela istog dana dva sata ranije.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave