KULTURA ISPRED KOŠARKE: Poznati NBA igrač na nesvakidašnji način dočekao svoj trejd

Novosti online

10. 02. 2024. u 10:50

JOŠ jedna zanimljiva situacija viđena je u noći između četvrtka i petka u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

КУЛТУРА ИСПРЕД КОШАРКЕ: Познати НБА играч на несвакидашњи начин дочекао свој трејд

EPA-EFE/Rob Carr

Poslednji dani prelaznog roka u NBA ligi su uvek zanimljivi. Mnogo promena se dešava iz sekunde u sekund, ali ponekad se dogode i neke zanimljive situacije koje obeleže društvene mreže. Tako je u trenutku kada je trejdovan, Robin Lopez uhvaćen okom kamere iza gostujuće klupe, kako čitav meč čita knjigu.

Naime, Lopez je trejdovan iz ekipe Milovki baksa u Sakramento kingse, koji su ga odmah otpustili, tako da je sada bez angažmana.

Podsetimo, Robin Lopez je promenio čak devet klubova u NBA ligi, a ove sezone prosečno postiže 1,1 koš uz po 0,3 skoka i asistencije

BONUS VIDEO: "KALINIĆ I LUČIĆ SU KLjUČ": Sa Dejanom Karovićem o reprezentaciji, večitima, Nikoli Jokiću...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:55

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu