BRANKO LAZIĆ PRED BARSELONU: Probaćemo da pobedimo uz naše navijače

Novosti online

02. 02. 2024. u 09:00

KAPITEN košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da uz navijače i punu Arenu pobedi Barselonu u 25. kolu Evrolige.

БРАНКО ЛАЗИЋ ПРЕД БАРСЕЛОНУ: Пробаћемо да победимо уз наше навијаче

Foto: Tanjug

"Mi ćemo dati sve od sebe da završimo 'duplu nedelju' sa pozitivnim skorom, imamo iza sebe nekoliko dobrih utakmica i dobrih igara, probaćemo uz naše navijače i punu halu da ostvarimo drugu pobedu", rekao je Lazić.

Podsetio se Lazić da je meč dva kluba u Barseloni rešen u poslednjem minutu.

"Jeste rešen u poslednjem minutu, ali smo tokom većeg dela jurili zaostatak, u drugom poluvremenu smo smanjili prednost i ušli u neizvesnu završnicu, koju su oni dobili. Ali dosta toga smo naučili i izvukli iz toga na prethodnim sastancima i sigurno da ćemo spremno izaći i probaćemo da smanjimo greške i prazan hod", dodao je Lazić.

Istakao je da je ekipa puna samopouzdanja posle pobeda nad Partizanom i Valensijom.

"U dobrom smo ritmu, pored pobeda smo odigrali dobro, nastavićemo u tom ritmu i sutra i siguran sam da će to biti dovoljno za pobedu", zaključio je Lazić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)