HANGA: ''Barselona ima sjajnu sezonu, nadam se novoj pobedi Zvezde''

Filip Milošević

01. 02. 2024. u 15:14

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izjavio je danas u Beogradu da "crveno-bele" očekuje težak izazov protiv Barselone i dodao da se nada pobedi svog tima u 25. kolu Evrolige.

ХАНГА: Барселона има сјајну сезону, надам се новој победи Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Crvena zvezda je u nedelju pobedila Partizan u ABA ligi rezultatom 88:86, a "crveno-beli" su potom pre dva dana na svom terenu nadigrali Valensiju 82:64 u 24. kolu Evrolige.

Hanga je uoči meča sa Barselonom rekao da očekuje novu pobedu svog tima.

- Nadam se da hoćemo, to je naš plan, još jedna dupla nedelja, igramo protiv još jednog španskog tima, stil igre im je manje-više isti. Igramo protiv tima koji je u vrhu Evrolige na tabeli, imaju sjajnu sezonu, iako je mnogo ljudi sumnjalo u njih posle smene trenera. Za sada imaju odličnu sezonu, biće ovo veoma težak izazov - rekao je Hanga na konferenciji za medije u Beogradu.

Barselona je sinoć na svom terenu pobedila Virtus 84:57 u 24. kolu Evrolige. Barselona se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Evrolige sa 16 pobeda i osam poraza, dok je Crvena zvezda na 12. poziciji sa skorom 10/14.

- Imali smo priliku da se odmorimo, imali smo jedan dan više, a oni su igrali juče, danas treba da treniraju. To bi trebalo da bude naša prednost - istakao je Hanga.

Utakmica između Crvene zvezde i Barselone biće odigrana sutra od 20 časova u "Štark areni.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja