BOLDVIN JE NAJBOLJI: Košarkaš Makabija MVP kola u Evroligi

Tanjug

11. 01. 2024. u 12:33

KOŠARKAŠ Makabija Vejd Boldvin najkorisniji je igrač (MVP) 20. kola Evrolige, saopšteno je na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

БОЛДВИН ЈЕ НАЈБОЉИ: Кошаркаш Макабија МВП кола у Евролиги

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

"Ponos Izraela" je u sredu u Beogradu pobedio Virtus rezultatom 95:78 u 20. kolu Evrolige, a Amerikanac je postigao 22 poena i imao pet skokova i osam asistencija. On je ostvario indeks korisnosti 29.

Boldvin je treći košarkaš Makabija koji je ove sezone osvojio titulu najkorisnijeg igrača kola, nakon Džoša Niba i Bonzija Kolsona.

Drugo mesto podelili su košarkaš Monaka Majk Džejms i igrač Panatinaikosa Marijus Grigonis. Oni su imali indeks korisnosti 28.

Džejms je u pobedi Monaka nad Baskonijom rezultatom 93:83 postigao 26 poena i imao tri skoka i sedam asistencija. Grigonis je u trijumfu Panatinaikosa nad Efesom 83:76 ostvario učinak od 24 poena, četiri uhvaćene lopte i tri asistencije.

Na četvrtom mestu je košarkaš Baskonije Markus Hauard sa 25 indeksnih poena, dok je peti igrač Valensije Brendon Dejvis sa 24.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)