"ZLATO? BIĆE, MORA DA BUDE": Bogdan Bogdanović veruje u prvo mesto na Olimpijskim igrama

Novosti online

01. 01. 2024. u 14:42

BOGDAN Bogdanović predvodio je Srbiju kao kapiten do srebra na Svetskom prvenstvu. Sjajni košarkaš zajedno sa saigračima želi da ode korak dalje na Olimpijskim igrama koje se 2024. godine održavaju u Parizu.

ЗЛАТО? БИЋЕ, МОРА ДА БУДЕ: Богдан Богдановић верује у прво место на Олимпијским играма

FOTO: FIBA.Basketball

Član Atlante je za "Eurohoops" istakao da je bilo teško nakon poraza od Nemačke na Mundobasketu, ali nova šansa za zlato je Pariz.

- Bilo je teško izgubiti od Nemačke u finalu. Međutim, život ide dalje, već sledećeg leta imamo novu priliku za zlato. Biće. Mora da bude - rekao je Bogdanović.

Sjedinjene Američke Državu najavljuju da će u najjačem sastavu doći na najveću planetarnu smotru.

- To je još daleko. Voleo bih da se takmičim sa njima, pre svega. Bilo bi jedno od najvećih ostvarenja u mojoj karijeri. Takav tim ne može da se nađe ni na jednom drugom mestu, ni u jednoj ligi. To su igrači koji već imaju mnoge titule u NBA, olimpijska, svetska zlata.

Osvrnuo se i na igra u Atlanti. Kapiten Srbije pruža fantastične partije u NBA ligi ove sezone.

- Tekuća sezona je dobra za mene, individualno. Fokusiran sam na svakom meču. Pokušavam da igram što bolje mogu. Ne znam da li je ovo najbolja igra u mojoj karijeri, ali trudim se da bude. Mislim da imam još mesta za napredak. Cilj je da Atlanta igra sve bolje i da budemo spremni da se takmičimo sa najboljim kada počne plej-of - zaključio je Bogdanović.

Podsetimo, Olimpijske igre na programu su od 26. jula do 11. avgusta.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)