BRITANAC BAŠ NE VERUJE U NOVAKA: Ovakva prognoza može samo da bude veliki motiv za Đokovića

Novosti online

01. 01. 2024. u 12:40

BRITANSKI novinar, Džejms Voker-Roberts ne veruje u Novaka Đokovića kada je pitanju 2024. godina.

БРИТАНАЦ БАШ НЕ ВЕРУЈЕ У НОВАКА: Оваква прогноза може само да буде велики мотив за Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

On je na portalu "Eurosport" izneo prognozu za sledeću sezonu i smatra da će najbolji teniser sveta osvojiti samo jedan grend slem trofej.

- U dve od poslednje tri sezone Novak Đoković je osvojio tri grend slem titule. U drugoj sezoni osvojio je jednu od dve koje je igrao. Ali 2024... Pa, Đoković u maju puni 37 godina. Karlos Alkaraz, Daniil Medvedev, Janik Siner i Holger Rune pobedili su Đokovića 2023. godine i smanjio se jaz između mladih snaga i Novaka. Uraditi to u pet setova i dalje je jedan od najvećih izazova u tenisu i malo je verovatno da Đoković neće osvojiti jedan od četiri slem turnira 2024. godine. Na taj način prestigao bi Margaret Kort koja je ostala na 24 grend slem titule. Ali sledeće sezone Novak neće preći preko 25 - rekao je Voker-Roberts.

Podsetimo, Novak je prošle sezone trijumfovao na Australijan openu, Rolan Garosu i Ju-Es openu, dok je u finalu Vimbldona poražen od Karlosa Alkaraza.

Priliku za 25. grend slem trofej Đoković će imati u Melburnu (15. - 28. januar). On je čak 10 puta podizao peher na ovom turniru.

BONUS VIDEO: Navijači zvižde Novaku, ovo je njegova reakcija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana