HAOS U ZVEZDI NE PRESTAJE: Evo gde će Šabaz Nejpir nastaviti karijeru, poznati i detalji ugovora

Novosti online

20. 12. 2023. u 09:54

ŠABAZ Nejpir samo se u jednom trenutku izgubio sa parketa "Arene" tokom zagrevanja za utakmicu Crvena zvezda - Real Madrid, a kada je trener Janis Sferopulos pred kamerama objasnio razlog...

ХАОС У ЗВЕЗДИ НЕ ПРЕСТАЈЕ: Ево где ће Шабаз Нејпир наставити каријеру, познати и детаљи уговора

Iks/Crvena zvezda

Usledila je reakcija preko društvenih mreža. Iako je imao priliku, ne samo da odigra utakmicu pa objasni o čemu se radi, već i sačeka njen kraj pa stane pred kamere i ispriča svoju verziju priče, Amerikanac je napustio dvoranu dok su saigrači igrali protiv šampiona Evrope, a onda poslao poruku treneru preko Instagram profila.

„Pričaj istinu pred kamerom“ bilo je sve što je Nejpir napisao, a onda demonstrativno otpratio zvanični profil crveno-belih na toj mreži.

Ako ništa drugo, od Janisa Sferopulosa smo mogli da čujemo direktno šta se dogodilo.

Nezvanično, Nejpir se dogovorio sa milanskom Olimpijom, u kojoj je prošle sezone sjajno igrao, i uskoro bi trebalo da se vrati u grad mode.

Milano će preuzeti kompletan ugovor doskorašnjeg plejmejkera crveno-belih, što će "olakšati" budžet Zvezde za milionsku svotu novca.

Nejpir je, prema navodima dobro obaveštenog "Jurohupsa", potpisao ugovor na 2.000.000 evra godišnje, a kako je u Zvezdi proveo tek nekoliko meseci, jasno je da će crveno-beli uštedeti veliki novac.

Šabaz neće moći da igra za Milano pre Nove godine jer su pravila u Evroligi takva da igrači koji prelaze iz tima u tim mogu da budu registrovani tek u 18. kolu.

BONUS VIDEO: "ŠAHOM PROTIV KORUPCIJE": Održano takmičenje Omladinske lige Beograda za 2023

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)