IGOKEA NASTAVILA SA SJAJNIM IGRAMA: Posle Partizana ubedljivo pobeđena Budućnost

Novosti online

18. 11. 2023. u 19:34

KOŠARKAŠI Igokee nastavili su sa sjajnim igrama u ABA ligi. Posle Partizana ova ekipa je pobedila i Budućnost sa 88:74 (24:17, 22:18, 22:17, 20:22).

ИГОКЕА НАСТАВИЛА СА СЈАЈНИМ ИГРАМА: После Партизана убедљиво побеђена Будућност

FOTO: KK Igokea/Nikola Vuruna/ABA liga

Pokazali su izabranici Vladimira Jovanovića da se nalaze u odličnoj formi od početka sezone i da itekako mogu da sruše favorite.

Igokea je do sada u regionalnom takmičenju trijumfovala protiv tri od četiri najjače ekipe u ligi (Cedevita Olimpije, Partizana i Budućnosti), poraz je doživela jedino od Crvene zvezde i FMP-a i to oba u Laktašima.

Što se meča protiv Podgoričana tiče, domaćin je od početka do kraja dominirao. Prvo poluvreme je rešio u svoju korist sa 46:35. Razlika se nije smanjivala, čak šta više konstantno je rasla, pa je u dva navrata otišla i do maksimalnih +26 (84:58). Ipak, gosti su uspeli na kraju da upristoje poraz.

Najefikasniji kod Igokee bio je Nikola Tanasković sa 24 poena, pratio ga je Edin Atić sa 18. U timu iz Crne Gore najviše se istakli su se Flečer Megi i Kolbi Ros sa po 14.

Sada četiri ekipe imaju po dva neuspeha - Budućnost, Igokea, Partizan i Cedevita Olimpija, s tim što crno-beli i "zmajčeki" u ponedeljak od 17.30 igraju meč u Ljubljani. Zvezda je jedini tim sa jednim porazom. Crveno-beli u ponedeljak od 20 sati dočekuju Mornar.

Obe ekipa posle osam odigranih utakmica imaju učinak 6-2.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)