KEVIN VIŠE NIJE PANTER! Šta se desilo sa najboljim igračem Partizana? Evo šta je rekao Željko Obradović

Novosti online

24. 10. 2023. u 11:02

KOLIKO je samo Evropa strahovala od crno-belog ubice Kevina Pantera. Nosio je Partizan prošle godine i bio najzaslužniji što je Real Madrid osvojio Evroligu.

КЕВИН ВИШЕ НИЈЕ ПАНТЕР! Шта се десило са најбољим играчем Партизана? Ево шта је рекао Жељко Обрадовић

FOTO: M. Vukadinović

Amerikanac je uništio "kraljevski klub" u Madridu u dva meča i napravio glupost kada je ušao u sukob sa Serhijom Ljuljom, što ga je izbacilo sa naredna dva meča kada se Real vratio u Beogradu u život i kasnije dobio majstoricu u prestonici Španije za plasman na fajnal-for. 

Nije se tada zamerilo puno Panteru, a i kako bi s obzirom na to da je on doveo tu Partizan, ali ovo što radi ove sezone je blagi užas. 

On je u porazu od Mege u infarkt završnici bio bez poenterskog učinka. Šutnuo je pet puta i svih pet puta je promašio i imao je indeks -11.

Usledilo je pitanje o formi Kevina Pantera koji se protiv Mege nije upisao u listu strelaca.

- Šta da kažem? Odigrao je slabu utakmicu. Kevin je neko ko je predan, odan. Nadam se da ćemo mu pomoći da izađe iz ovakve situacije - stao je Željko Obradović u zaštitu svog najboljeg igrača.

ABA liga/Dragana Stjepanović

 

A brojke su surove. Šut za tri poena mu je posebno loš od starta sezone. Računajući i ABA ligu i Evroligu, Panter je pogodio samo jednu trojku iz 21 pokušaja. Do sada u ABA ligi nije postigao trojku iz devet pokušaja, dok je u Evroligi pogodio jednu trojku iz 12 pokušaja i to još u prvom kolu protiv Makabija, da bi potom promašio sve pokušaje za tri i protiv Asvela, Barselone i Olimpijakosa.

To se odrazilo i na njegovu statistiku i poenterski učinak, jer je do sada u ABA ligi postizao dva puta po šest poena, jednom dva, a na poslednjem je ostao bez poena. U Evroligi su brojke bolje, jer je na prva tri meča imao 11 poena, a protiv Olimpijakosa 17.

Panterov šut brine i navijače Partizana pred predstojeći meč koji crno-beli igraju u Evroligi protiv Crvene zvezde. Večiti derbi je najvažniji meč za navijače, a pošto je Partizan loše startovao i ima 1:3 posle prvog kola, koliko ima i Zvezda, ovaj derbi ima posebnu težinu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!