"OVO JE BOLJE OD NBA": Kemba Voker oduševljen atmosferom u Beogradu

Novosti online

19. 10. 2023. u 08:44

Crvena zvezda je u sredu uveče zabeležila prvi poraz pred svojom publikom ove sezone. Monako je posle preokreta slavio u Areni, a prve minute u Evroligi upisao je i Kemba Voker.

ОВО ЈЕ БОЉЕ ОД НБА: Кемба Вокер одушевљен атмосфером у Београду

Foto: Profimedia

Najzvučnije letošnje pojačanje još uvek ne može da doprinese koliko se to od njega traži, budući da je nedavno izašao iz povrede i da će da mu bude potrebno neko vreme kako bi se adaptirao na drugačiji stil igre.

Voker je upravo protiv Crvene zvezde upisao prve minute u Evroligi, ali i prve poene. On je sredinom treće četvrtine dva puta bio precizan sa linije slobodnih bacanja.

Neposredno posle utakmice nekadašnji NBA as je pohvalio atmosferu koju je napravila Zvezdina publika:

– Zaista neverovatno, ovo je upravo ono o čemu su mi drugi pričali. Drago mi je što sam prisustvovao i doživeo ovako nešto – rekao je Voker, pa dodao:

– Znate kako, bilo je teško, mi smo napravili da tako bude. Oni su dobri, samo ne pogađaju u kontinuitetu.

Voker naravno još uvek nije u mogućnosti da pokaže svoj kvalitet u punom intenzitetu. Prema rečima Saše Obradovića pitanje je hoće li uopšte da bude.

– Potrebno mi je malo ritma, da dam sebi malo vremena. Bilo je zabavno, nadam se da ću da dođem u situaciju da pomognem ekipi. Ne znam koliko mi je vremena potrebno, ali fokusiran sam samo na to.

Za kraj, objasnio je odluku da napusti SAD i oproba se u evropskoj košarci.

– Pa znate, ovo je veliko iskustvo za mene. Nikada nisam video ovakvu publiku. Srećan sam što sam ovde i što sam deo ove ekipe – podvukao je Voker.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)