ŠTA SRBI RADE U AMERICI? Micić asistirao, Jokić se odmarao (VIDEO)

Novosti online

18. 10. 2023. u 08:57

Košarkaši Oklahome bili su ubedljivo bolji od Milvokija sa 124:101 na svom terenu u sinoćnoj pripremnoj utakmici, a u finišu meča svoj doprinos pobedi dao je i Vasilije Micić.

ШТА СРБИ РАДЕ У АМЕРИЦИ? Мицић асистирао, Јокић се одмарао (ВИДЕО)

Foto AP

Srpski košarkaš je proveo na terenu 15-ak minuta i za to vreme uputio je samo jedan šut iz igre koji nije pogodio. Upisao se u strelce polovičnim učinkom sa linije slobodnih bacanja, ali je upisao sedam asistencija, što je najviše na utakmici od svih igrača. Tome je dodao i dva skoka.

Najefikasniji kod pobednika bio je Gidi sa 19 poena, a Holmgren i Vilijams su imali po 18. Bizli je sa 20 poena bio najefikasniji kod Milvokija, Janis je upisao dabl-dabl učinak – 18 poena i 10 skokova. Demijan Lilard za 25 minuta imao je pet poena, dva skoka i četiri asistencije.

Denver je na gostovanju izgubio od Los Anđeles klipersa rezultatom 116:103. Nije igrao Nikola Jokić, a trener Meloun odmarao je i Mareja, Koldvel Poupa i Gordona, koji su članovi startne petorke.

Pol Džordž postigao je 23 poena za Kliperse, dok je hrvatski centar Zubac imao 13 poena i osam skokova. Tajson sa 19 i Džekson sa 15 poena bili su najefikasniji u redovima Nagetsa. 

Ostali rezultati:

Orlando - Nju Orleans 92:104

Boston - Njujork 123:110

Čikago - Toronto 102:106 

Minesota - Makabi Ranana 138:111

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)