POČINJE! Partizan na originalan način zove navijače na Barselonu (VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2023. u 10:10

Košarkaši Partizana večeras od 18.30 sati dočekuju Barselonu u utakmici trećeg kola Evrolige.

ПОЧИЊЕ! Партизан на оригиналан начин зове навијаче на Барселону (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Biće to ukupno 12. duel dva tima u Evroligi. Barselona je do sada slavila devet puta, dok je Partizan slavio u tri duela.

- Igramo protiv tima koji je sigurno među ekipama koje su glavni favoriti. U seriji su izvanrednih rezultata, ali što je još važnije, igraju vrlo dobro. Imaju izvanredan tim, dobar roster, očekuje nas jedna teška utakmica - rekao je Obradović na konferenciji za medije pred utakmicu.

Crno-beli u ovaj meč ulaze sa skorom 1-1, dok je Barselona prvoplasirana, sa 2-0, ali je jasna motivacija domaćina da Kataloncima ovo gostovanje učini teškim i lošim.

A među navijačima vlada euforija već danima, koju su dodatno crno-beli podgrejali otvaranjem radnje u samom centru grada, a potom i zanimljivim pozivom.

Naime, na dan utakmice, na društvenim mrežama je osvanuo snimak sa Bogdanom Diklićem, velikim navijčem crno-belih, koji je gotovo svaku utakmicu u prvom redu, u glavnoj ulozi.

Diklić, inače vozač Partizanovog taksija, čeka na sledeću vožnju i primećuje da su prolaznici odeveni u komade sa obeležjima Partizana, a onda čuje i na radiju da je utakmica večeras.

I dok zbunjeno i zamišljeno sedi, u taksi vozilo ulazi devojka, koja želi vožnju do Arene, koju dobija besplatno.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?