UBIĆE TE ZAVIST! NBA zvezda izabrala pet najboljih, nema Nikole Jokića

Novosti online

13. 10. 2023. u 12:38

NIKOLA Jokić je doneo u Ameriku nešto što nikada pre njega nisu videli, možda i jesu, ali toliko uspešno nisu. Centar, a plejmejker Srbin je raspametio NBA, ali pored toga ima onih koji ga ne vide na vodećim mestima.

УБИЋЕ ТЕ ЗАВИСТ! НБА звезда изабрала пет најбољих, нема Николе Јокића

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Džejson Tejtum je sastavio listu pet najveštijih košarkaša u NBA ligi, mesta nije bilo za Nikolu Jokića.

Momak iz Sombora godinama unazad blista na parketima NBA lige, njegovi maestralni potezi ostavljaju protivnike bez daha, lucidnost koju poseduje je neverovatna, te je jednostavno postao sinonim za košarkašku magiju.

Ipak, takvo mišljenje Tejtum ne deli. On za sebe smatra da je najveštiji, a potom idu Kajri Irving, Kevin Durent, Pol Džordž i Devin Buker.

Inače, Jokić je u noći za nama odigrao fenomenalnu partiju, koja nije bila dovoljna za pobedu njegovog tima. Nagetsi su izgubili od Čikaga, dok je Srbin završio meč sa 17 poena, uz fenomenalan šut iz igre 8/10, a uz to upisao je još 6 skokova i 4 asistencije, dok je na parketu proveo 18 minuta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)