"TO MI SE ZARILO U SRCE!" Aleksa Avramović o dva nestvarna dočeka koja je imao: Nekih scena se svaki dan sećam! (VIDEO)

Novosti online

27. 09. 2023. u 19:45

KK Partizan je dan proveo u "Areni". Ova sreda bila je rezervisana za druženje sa medijima a mnogo pažnje privukao je Aleksa Avramović, jedan od junaka Srbije na nedavno okonačnom Mundobasketu.

ТО МИ СЕ ЗАРИЛО У СРЦЕ! Алекса Аврамовић о два нестварна дочека која је имао: Неких сцена се сваки дан сећам! (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

On je najpre istakao će crno-beli imati težak zadatak da ove sezone odbrane trofej regionalnog šampiona.

"Motiva uvek ima, energije takođe. Posle uspeha na Svetskom prvenstvu malo je došlo do emotivnog pražnjenja, ali kažem, glavom sam već ušao u novu sezonu i već se spremam da radim ono što se od mene očekuje i da pomognem svojoj ekipi da ispuni svoje ciljeve", istakao je Avramović.


Dodaje da je Partizan prošle sezone napravio instant rezultat u Evroligi.
"Bili smo šesti, igrali sa šampionom Evrolige pet utakmica. Znamo kako smo izgubili, znamo šta se sve dešavalo i suspenzije i povrede.  ABA ligu smo osvojili. Ostoje da se napadne opet trofej ove sezone jer znamo da ono donosi sigurno mesto u Evroligi, ali kažem, biće svakako teža sezona nego prethodna jer je mnogo teže odbraniti nego osvojiti", konstatovao je Avramović.
Osvrnuo se i na igru koju su do sada pružili novi igrači Partizana.
"To su sve novi karakteri, za njih je trener nov i sistem je drugačiji. Mi koji smo treću godinu ovde zajedno, tu smo da im pomognemo da se što pre adaptiraju na novu sredinu, na trenera, na nove zadatke i na njihovu ulogu u svemu ovome", izjavio je Avramović.
Dodao je da je fenomenalna stvar što je Partizan do sada prodao 12 hiljada sezonskih ulaznica.
"Znamo koliki je Partizan brend u Evropi, ljudi iz sveta dolaze da gledaju Partizan i lepa se atmosfera pravi. Prava je sportska priča u pitanju i jedva čekamo da igramo u prepunoj Areni", rekao je Avramović.

Na kraju je upitan o dočeku u svom rodnom gradu:

"A šta da kažem? To su stvari koje ću pamtiti celog života! Počevši od dočeka na Trgu, pa preko dočeka u srednjoj i osnovnoj školi... bilo je fenomenalno. Mnogo dece je bilo, puno mi je srce bilo! To su te neke dečje, iskrene emocije bile, koje ti se onako zariju u srce i ostanu upamćene za ceo život. Te neke scene... svaki dan ih se prisećam!", iskreno je bio reprezentativac Srbije.

 

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)