BORIŠA SIMANIĆ NAJAVIO POVRATAK! Reprezentativac Srbije oduševio sve

Novosti online

23. 09. 2023. u 22:00

OPORAVAK srpskog košarkaša Boriše Simanića teče dobrim tokom, a njegova poslednja poruka daje dodatni optimizam da će sa mladim košarkašem sve biti u redu.

БОРИША СИМАНИЋ НАЈАВИО ПОВРАТАК! Репрезентативац Србије одушевио све

FOTO: FIBA.Basketball

Podsetimo, Simanić je, boreći se u dresu svoje zemlje, dospeo u situaciju da mu život visi o koncu. On je 30. avgusta u Mundobasket duelu Srbije i Južnog Sudana doživeo, na prvi pogled, bezazleni udarac, ali je nakon nesmotrenog poteza Nunija Omota zadobio unutrašnje krvarenje, nakon čega je ostao bez bubrega.

Srpski reprezentativac se od tada oporavlja... bio je na balkonu prilikom spektakularnog dočeka, ali se malo toga u javnosti znalo o tome kako je trenutno, šta li sledi. A onda se Boriša oglasio ove subote.

On je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju sa treninga reprezentacije Srbije, a košarkaš Bajerna i reprezentacije Crne Gore Dino Radončić mu je napisao komentar.

"Vratiće se brat jači nego ikad", napisao je crnogorski košarkaš.

Nedugo zatim usledio je Smanićev odgovor koji će oduševiti sve.

"A nego šta!", kratak i jasan bio je srpski reprezentativac.

Printskrin/Instagram/Bokaco12

Fotografiju mu je komentarisao i Filip Petrušev, koji mu je ostavljao srca u komentarima, što samo govori o tome kakva je atmosfera vladala među našim reprezentativcima tokom Svetskog prvenstva u košarci 2023, na kome su "orlovi" iznenadili mnoge i dogurali do finala, a onda, uz povredu startera Dobrića na samo početku borbe za zlato, izgubili od tog dana bolje Nemačke.

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)