OVO ĆE RAZBESNESTI NAVIJAČE OLIMPIJAKOSA! Slukas: Osetio sam veliku ljubav od pristalica Panatinaikosa

Novosti online

23. 09. 2023. u 11:05

NAJVIŠE bure tokom transfera u košarci izazvao je prelazak Kostasa Slukasa iz Olimpijakosa u redove velikog rivala Panatinaikosa. Grčki plejmejker je dao izjavu koja će dodatno razbesneti crveno-bele iz Pireja.

ОВО ЋЕ РАЗБЕСНЕСТИ НАВИЈАЧЕ ОЛИМПИЈАКОСА! Слукас: Осетио сам велику љубав од присталица Панатинаикоса

FOTO: FIBA.Basketball

Jedno od pitanja koje je dobio bilo je kakav je doček imao od navijača u Grčkoj dok je nosio dres Fenerbahčea.

- Kao protivnik imao sam čudan osećaj, jer su mi aplaudirali, a obično su drugačije tretirali bivše igrače Olimpijakosa... Ono što želim da kažem je da me ljudi, navijači, poštuju i da nisam provokator. Istina je i da dok sam igrao za Fenerbahče više zvižduka dobio sam od navijača Olimpijakosa nego od navijača Panatinaikosa. Od dolaska ovde već sam osetio veliku ljubav navijača Panatinaikosa i jedva čekam da budu uz nas na svakoj utakmici kako bismo postigli velike stvari. Optimista sam što se tiče naredne sezone - rekao je Slukas.

Ovakve reču iskusnog plemjekera će sigurno dodatno razbesneti navijače Olimpijakosa koji su sigurno razočarani što je izabrao Panatinaikos za nastavak karijere.

Podsetimo, Slukas je u dva navrata igrao za velikana iz Pireja i uspeo je sa tim klubom dva puta da osvoji Evroligu.

BONUS VIDEO: Sjajna atmosfera na dočeku košarkaša i Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja