POTRESNA ISPOVEST BORIŠE SIMANIĆA: Pet dana nisam znao za sebe

Novosti online

13. 09. 2023. u 09:55

Srpski košarkaški reprezentativac Boriša Simanić bio je jedan od učesnika Svetskog prvenstva u Manili. Nažalost, samo do utakmice sa Južnim Sudanom kada je zadobio koban udarac po njegovo zdravlje, zbog čega je izgubio bubreg.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ БОРИШЕ СИМАНИЋА: Пет дана нисам знао за себе

Foto: Printskrin

Od tog momenta, pa sve do poslednjeg dana boravka naše delegacije na Filipinima, Simanić je proveo u bolnici gde je dva puta operisan, a bio je i životno ugrožen. U svojoj jedinoj izjavi od povratka sa Svetskog prvenstva, Simanić je za Radio Beograda sve obradovao radosnim vestima o svom trenutnom zdravstvenom stanju.

- Odlično sam. U početku je bilo baš nezgodno. Iz dana u dan je sve bolje. Počeo sam i da hodam i da jedem, tako da se nadam ubrzanom oporavku - rekao je za RTS Boriša Simanić.

Naš košarkaš je otkrio da je poslao saigračima poruku odmah nakon buđenja iz anestezije.

- Pošto sam imao dve operacije, praktično pet dana nisam znao za sebe. Nisam imao ni telefon. Kada sam prvom prilikom uspeo fizički da dođem do mobilnog, poslao sam im poruku i to ih je stvarno mnogo moralno podiglo. I meni su značile te njihove pobede, tako da smo se na taj način međusobno dopunjavali. Pratio sam ih preko mobilne aplikacije. 

Ne gubi nadu Boriša, veruje da će se vratiti na parket. 

- Za sada ne znam mnogo. Naravno, moguće je da opet zaigram. Znam samo da tri meseca ne smem ništa da radim. Posle toga treba da se bubreg… (duboki uzdah, pa nastavlja)... Očekuju me analize pod fizičkim naporom i onda ćemo sve znati posle toga - zaključio je Boriša Simanić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)