BLIŽI se Mundobasket, Mundobasket od koga čini se nikada manje ne očekujemo. Srbija putuje u Aziju kao apsolutni autsajder u svakom pogledu, a kako i ne bi kada na spisku Svetislava Pešića nije NBA šampion i bivši MVP, kao i nekadašnji broj jedan na Starom kontinentu.

Komentari (14)

Bojan

16.08.2023. 12:57

Svaka čast, Štimara! I ostavite se Jokića, Kalinića i ostalih koji nisu sposobni da se odazovu (svi imaju svoje razloge) - bolje da gledam 15 boraca nego nekog ko se ne trudi dovoljno. Uvek sam za to da navijam za "Štimce" i kad im ne ide, nego da me nerviraju "Jokići" kad im takođe ne ide.

Neno

16.08.2023. 13:19

Sramota je to i neka služi na čast svim onim koji se nisu odazvali pozivu selektora i ne žele da igraju za svoju zemlju!! Kako bi tek onda išli na Kosovo i Metohiju da brane otetu svetu Srpsku zemlju??!! Sram ih bilo sve do jednog

Neno

16.08.2023. 13:20

Sramota je to i neka služi na čast svim onim koji se nisu odazvali pozivu selektora i ne žele da igraju za svoju zemlju!! Kako bi tek onda išli na Kosovo i Metohiju da brane otetu svetu Srpsku zemlju??!! Sram ih bilo sve do jednog

Zlatko

16.08.2023. 13:41

Pogrešno napisan poslednji pasus, zašto pominjete Peđu? Sa njim su i počeli otkazi reprezentaciji. Otkazao je učešće 2005 gidine za EP u Beogradu, selektor Ž.Obradović. Poslednju utakmicu za Sakarameto odigrao u maju, a EP bilo u septembru - umoran. Tada je uvedena "moda" otkaza, za njim su krenuli Drobnjak, Bodiroga itd.

Kike

16.08.2023. 13:45

Problem je selektor a ne Jokić. Igrači otkazuju zbog selektora koji ih svojim odlukama stavlja u nezgodnu poziciju. Jokić je igrao minimalno prošli put i nije dobro bilo. Najboljeg na svetu, selektor je uglavnom držao na klupi.

Denis

16.08.2023. 14:39

Ostavite Jokića na miru ljudi, pa je l' treba na silu ako neće? I ja bih voleo da on igra, da hoće ... Ovo je neko drugo vreme, sve preko menadžera, velike pare, reprezentacija tek na kraju redosleda, nažalost...

MJ

16.08.2023. 15:25

Ja ne mogu da verujem da neko ko se bavi bilo kojim sportom ne zeli da igra za reprezentaciju svoje zemlje, a narocito ako treniras kosarku u Srbiji. Pa igraci kao sto je bio Stimac se sada ne radjaju. Sve je upropastio "manager" Raznjatovic jer ih uci da se patriotizam ne jede. Ne znam zasto se ide sa pretpostavkom da ce igrac povrediti na utakmicama reprezentacije? Ako se dobro izvrsi priprema, i dozira se minutaza svakog igraca, manja je verovatnoca da ce se zdrav igrac povrediti. Junaci sa Kosara su branili Srbiji svojim zivotima, a neki tamo kosarkas ne zeli da igra jer ce se mozda povrediti. Naravno, njegovo je pravo da odbije da igra, ali ne terajte me da to razumem, prihvatim i odobravam.

Boki 61

16.08.2023. 16:57

Ajde dosta vise o nebitnim likovima Jokic, Micic, Kalinic. Ako nece ne moraju. Ne treba trositi vreme na njih. Ne bojkotuju oni Pesica nego Srbiju. O patriotizmu neka uce u komsiluku. Neka pitaju Dragica postavlja li on neke uslove za nastup. Mogu pitati i Hrvate mozda nesto i nauce. Podrska momcima koji su otisli. Neka se posteno bore a ostalo je nebitno.

Ivan

16.08.2023. 17:33

A da ostavite malo Jokića i ostale na miru i pozabavite se malo Pešićem, njegovim selektorskim i trenerskim sposobnostima, zamislima i idejama pa će vam onda možda biti jasniji ovoliki otkazi reprezentaciji.