TRI leta odsustva iz reprezentacije nisu uticala na osećanja Bogdana Bogdanovića prema dresu sa grbom Srbije. Povešće bek Atlante "orlove" na Filipine u ulozi kapitena i predstavljaće glavnu uzdanicu selektora Svetislava Pešića na predstojećem Svetskom prvenstvu (25. avgust - 10. septembar). Sve to, sa velikim osećajem ponosa koji nikada nije krio, naročito na reprezentativnom okupljanju koje je proteklo u nešto sumornijoj atmosferi usled niza otkaza, ali to se nije primećivalo na Bogdanovom licu.

milan lala

26.07.2023. 00:32

"Nije mentalno tu , nije spreman " toboz Jokic ali je mentlno i svakako spreman za kafanu i lumperaj . Ko te nezna skupo bi te platio. Nikad vise ga pozivati .

zoran knezevic

26.07.2023. 06:41

Ponekad i telesno velike osobe mogu da budu veoma maali ljudi odnosno, sitne duše. A takvi su veoma česta pojava u ovom narodu. Kilogrami i centimetri ništa ne znače. Nije važno koliki si već, od čega si. Jokić mi nikada nije bio simpatičan. Kao ličnost, koja deluje isprazno i bezlično, kao ni njegov odnos prema svojoj otadžbini. Po meni, on je nosilac svih onih genetskih osobina koje prezirem kod naroda kome i sam pripadam. Donekle, što je on takav, i sami smo krivi. Nama je važnije kako igra za neki američki tim nego za našu reprezentaciju. Nema vesti u kojoj se ne objavljuje koliko je koševa sprečio ili dao?! Kao da je mene briga kako je igrao za bilo koji američki tim. Imam utisam da je njegov celi svet sadržan u sopstvenom buragu i na njegovim bankarskim računima. Ne znam čemu napadi na Vujoševića samo zato što je rekao istinu odnosno, ono što svi vidimo, i što svi znamo.

Dare

26.07.2023. 16:18

Zamoleo bi redakciju da prestane da hvali mister Jokića, nego da pominje češće naše igrače koji se uvek odazivaju i da im do znanja, da su vredni. Dzaba nam mister sa 100 tribl dablova i sa pričom da mentalno nemoze itd. Kratko rečeno: srpska posla!

Bojan

26.07.2023. 22:06

U nekim drugim zemljama je čast igrati za svoju zemlju ali kod nas nije tako. Žao mi je kad vidim Hrvatsku i njene igrače kako se bore za svoju zemlju. A u Srbiji kao da je najveće poniženje i oni koji dodaju ne trude se i ne trče. Nije Jokić jedini ali treba za takve igrače cenzura i ne pominjati ih nisu dostojni ove zemlje.