NAJVEĆA KOŠARKAŠKA IZDAJA: Želeli ga Zvezda i Partizan, a on doneo neverovatnu odluku

Novosti online

08. 07. 2023. u 14:09

POMALO neverovatno zvuči vest da će jedan košarkaš Olimpijakosa potpisati za Panatinaikos, ali grčki mediji tvrde da bi upravo to moglo da se dogodi.

НАЈВЕЋА КОШАРКАШКА ИЗДАЈА: Желели га Звезда и Партизан, а он донео невероватну одлуку

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Vest koja bi svakako mogla da napravi potres u evropskoj košarci - Kostas Slukas bi mogao da potpiše trogodišnji ugovor sa sa Panatinaikosom.

Iskusni plejmejker je pre samo dva dana zvanično završio saradnju sa Olimpijakosom, a sada su mnogobrojni poznati novinari preneli da će njegov sledeći korak biti ka ekipi Ergina Atamana.

Dodatnu težinu ovoj vesti daje i činjenica da veliki broj turskih i grčkih novinara o njoj izveštava.

Inače, u medijima se u prethodnim nedeljama provlačila i informacija da su Partizan i Crvena zvezda zainteresovani za Slukasa, a crno-beli su to saopštenjem i demantovali.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)