OBEĆANO - ISPUNJENO: Teodosića samo potpis deli od dresa Crvene zvezde

Novosti online

01. 07. 2023. u 08:50

NAVIJAČI Zvezde su godinama čekali Miloša Teodosića i, po svemu sudeći, napkon dočekali da vide srpskog i evropskog asa u crveno-belom dresu.

ОБЕЋАНО - ИСПУЊЕНО: Теодосића само потпис дели од дреса Црвене звезде

FOTO: EPA

Informacije govore da je do potpisa ugovora na jednu sezonu, uz mogućnost produženja na još jednu, ostalo da se utanače samo detalji.

Teo je u martu napunio 36 godina, ali je u njemu ostalo dovoljno magije da može da ispuni ono što je poručivao „delijama“: „Ne bih došao ako u tom trenutku nisam u stanju da pomognem“. Osvedočeni zvezdaš je prošle evroligaške sezone u bolonjskom Virtusu prosečno beležio 10,3 poena, šest asistencija i 1,6 skokova na 26 utakmica, što znači da je svakako u stanju da pomogne timu Duška Ivanovića. Istovremeno, trebalo bi da pomogne u razvoju talentovanog plejmejkera Nikole Topića.

U bogatoj klupskoj karijeri bio je šampion Evrolige sa CSKA 2016. godine, MVP elitnog takmičenja 2010. u dresu Olimpijakosa, tri puta član najbolje petorke i dva puta druge. Sa Virtusom je podigao pehar Evrokupa 2022. godine, uz nagradu MVP finala, sa nacionalnim timom osvojio je srebrne medalje na EP 2009, SP 2014. i OI 2016.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)