DA LI ĆE BOGDANOVIĆ IGRATI ZA SRBIJU? Pešić posetio Bogdana, evo šta mu je on rekao

Tanjug

05. 04. 2023. u 10:37

Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović izjavio je da njegov nastup za selekciju Srbije na Mundobasketu nije upitan, prenosi Sportklub.

ДА ЛИ ЋЕ БОГДАНОВИЋ ИГРАТИ ЗА СРБИЈУ? Пешић посетио Богдана, ево шта му је он рекао

foto: EPA

Košarkaši Atlante pobedili su na gostovanju ekipu Čikaga 123:105 u noćašnjoj utakmici NBA lige. Atlantu je do pobede vodio srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović sa 26 poena, četiri skoka i pet asistencija.

- Razgovarali smo selektor i ja. Samo da me zdravlje posluži. Moj nastup nikad nije upitan. Pričali smo o svemu. Tu sam. Ne mogu da kažem da sam sasvim zadovoljan posle povratka, ali drago mi je da sam se vratio na teren i da nemam probleme koje sam imao prošle godine. Jer sam morao da igram sa tabletama da bih uspeo da budem na nekom nivou. Drago mi je što sam uspeo da izguram sve to. Bilo je dosta teško, mentalno teško. Sve je sad iza mene, idemo dalje - izjavio je Bogdanović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)