"DEBELI, DEBELI": Luka Dončić doživeo neviđeni blam... (VIDEO)

Novosti online

03. 04. 2023. u 09:02

Košarkaši Atlante su na svom parketu slavili protiv Dalasa posle produžetka sa 132:130 i upisali važan trijumf u borbi za plej-of.

ДЕБЕЛИ, ДЕБЕЛИ: Лука Дончић доживео невиђени блам... (ВИДЕО)

Foto AP

Pobedu Hoksima doneo je Tre Jang sa linije za slobodna bacanja 1,8 sekundi pre kraja meča, nakon čega je Luka Dončić promašio trojku za pobedu Dalasa.

Jang je meč završio sa 24 poena, poen više ubacio je Dedžonte Marej, dok je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović za 25 minuta na terenu postigao 16 poena uz po dva skoka i asistencije.

Dalasu nije pomogla ni sjajna partija Kajrija Irvinga koji je ubacio 41 poen, dok je Dončić postigao 22 poena. Slovenac je definitivno u minus fazi kao i kompletan tim Maveriksa.

Da bi nekako došli do plej-ina, potrebno im je da dobiju sve tri preostale utakmice, a da Oklahoma ima skor 1-2 ili da Minesota izgubi sve tri preostale utakmice. Takođe, teorija kaže da mogu i sa 2-1 da se "ušunjaju" na poslednje mesto koje vodi u nastavak sezone, ali u tom slučaju Oklahoma mora da izgubi sve tri utakmice, a Lejkersi sve četiri. Čini se nemoguće...

Jasno je da će posle svega biti potrebno napraviti veliku analizu kako je Dalas sa jednim od najboljih igrača današnjice sebi dozvolio da "prokocka" još jednu sezonu. Dončić s druge strane mora da reši privatne probleme o kojima je govorio javnosti. Katastrofalno igra već duže vreme i protiv Hoksa je ubacio samo 22 poena (šut osam od 21), uz po sedam skokova i sedam asistencija. Čini se da ne uživa u košarci kao nekada, pa je delovao tromo na parketu da su mu navijači Atlante čak skandirali "debeli".

Ne ide, baš ne ide...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Adam Hanga najverovatnije završio sezonu