Petrušev dao izjavu u policiji posle incidenta sa Lesorom

Tanjug

15. 03. 2023. u 14:27

Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev dao je danas u policiji izjavu povodom incidenta sa košarkašem Partizana Matijasom Lesorom, koji ga je udario po završetku utakmice u ABA ligi.

Петрушев дао изјаву у полицији после инцидента са Лесором

FOTO: M. Vukadinović

Petrušev je odmah posle jutarnjeg treninga u dvorani "Aleksandar Nikolić" u pratnji advokata peške došao u sedište Uprave policije za Grad Beograd u Bulevara despota Stefana, preneo je portal N1.

Iz Crvene zvezde su saopštili da njihov centar neće davati izjave.

Incident se dogodio u ponedeljak uveče, po završetku utakmice u kojoj je Partizan posle velikog preokreta pobedio Zvezdu sa 92:81, kada je Lesor udario Petruševa. Lesor se izvinio i rekao da je to uradio nakon što ga je Petrušev udario u četvrtoj četvrtini utakmice 21. kola ABA lige.

Zvezda je od tada najavila tužbu protiv francuskog košarkaša, a Tužilaštvo na osnovu izjave Petruševa treba da odluči da li će biti pokrenuta krivična prijava.

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)