ZVEZDA JE ŠOKIRANA: Matijas Lesor je dan posle derbija uradio ovo, a crveno-beli ne mogu da veruju

Novosti online

14. 03. 2023. u 18:17

VEČITI derbi u košarci je okončan ružnom scenom, ali bura zbog toga ne prestaje.

ЗВЕЗДА ЈЕ ШОКИРАНА: Матијас Лесор је дан после дербија урадио ово, а црвено-бели не могу да верују

FOTO:KK Crvena zvezda

Podsetimo, Partizan je gubio sa 20 razlike, a uspeo da pobedi Crvenu zvezdu u utakmici ABA lige, no čim je meč završen, centar crno-belih Matijas Lasor nasrnuo je na igrača iz suparničkog tabora, Filipa Petruševa.

Njih dvojica su se sporečkala ranije tokom meča, kada je Lesor pao posle duela s Petruševim i hteo da se tada razračuna s njim, u čemu su ga sprečili saigrači. Ne i  zadugo: Čim se desio poslednji šut na derbiju, Lesor je, kod centra terena, odmah krenuo ka Petruševu, najpre ga gurnuo, a onda i udario.

Iako je Partizan osudio ponašanje svog košarakaša, na tome se ova priča nije završila.

Zvezda šokirana lažima

"Novosti" vam u celosti prenose saopštenje crveno-belih:

"KK Crvena zvezda šokiran je lažima koje je u svojoj izjavi naveo prvotimac i svojevrsni novi vođa navijača južne tribine Matijas Lesor.

Pomislili smo nakon ove izjave u kojoj je izneo grube neistine po kojima je srpski reprezentativac i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev „izbio vazduh“ žrtvi Matijasu Lesoru, da je možda potrebno da se izvinimo čoveku koji je usred Beograda kao gost na privremenom radu u Srbiji i Beogradu, uličarski, pesnicama napao srpskog reprezentativca.

Daće izjavu pred nadležnim organima, Tužilaštvo na potezu

Svoju „srceparajuću“ (i neistinitu) ispovest Matias Lesor kome ovo nije prvi put da izaziva incidente, (podsetićemo na utakmicu u finalnoj seriji ABA lige prošle sezone kada je krenuo u obračun sa navijačima u Pioniru, sramnim slikama sa reprezentativcima Srbije Kalinićem i Petruševim, udaranje Kampaca u Nišu), biće u prilici da ponovi pred nadležnim organima, jer će shodno zakonima Republike Srbije u kojoj zarađuje (veliki) novac biti dužan da da izjavu o fizičkom napadu na igrača Filipa Petruševa nakon čega će Tužilaštvo doneti odluku o pokretanju krivične prijave.

Ovom prilikom obaveštavamo javnost da će izjavu u prostorijama gradskog MUP u sredu dati i reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev.

Suspendovati Lesora do kraja sezone

KK Crvena zvezda podseća da je zahtevao od čelnika ABA lige suspenziju do kraja sezone za Matijasa Lesora na čiju žalost, postoje snimci o svojevrsnoj „odbrani“ mučkim udarcima pesnicama!", navodi se u saopštenju crveno-belih.

 

Tabela ABA lige:

Bonus video: Crveno-bele čarolije - Čudesno poluvreme Zvezde u večitom derbiju

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)