OVO NIJE DOBRO: Bogdan Bogdanović zbog povrede propustio meč

Novosti online

12. 03. 2023. u 08:26

SRPSKI košarkaš Bogdan Bogdanović nema sreće ove sezone. On je zbog povrede propustio Evrobasket, potom i početak sezone u NBA ligi, a sada je opet zbog povrede morao da bude van terena.

ОВО НИЈЕ ДОБРО: Богдан Богдановић због повреде пропустио меч

Foto: AP

On nije bio u timu u porazu njegove Atlante od Bostona 125:134 (38:37, 23:34, 28:30, 36:33) zbog bola u leđima. Ekipa iz Džordžije se još uvek nije oglasila, pa se još uvek ne zna kakav je stepen povrede.

Hoksima je bez Bogdanovića bilo teško da pobede drugoplasirani tim Istoka. Sjajni bek šuter je ove sezone odigrao 42 meča na kojima prosečno beleži 14,4 poena, 3,3 skoka i 3 asistencije.

Do kraja ligaškog dela NBA ostalo je još 14 utakmica i ostaje nada da povreda nije ozbiljnije prirode i da ćemo bivšeg igrača Partizana i Fenerbahčea gledati na terenu.

Što se meča tiče, najefikasniji igrač kod Bostona bio je Džejson Tejtum sa 34 poena i 15 skokova, pratio ga je Džejlen Braun sa 24. Na drugoj strani najviše se istakao Tre Jang sa 35 poena i 13 asistencija, dok je Sadik Bej dodao 17.

Seltiksi sada imaju učinak 47-21, a Atlanta 34-34 i nalazi se na osmom mestu Istočne konferencije.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN PODATAK: Jokić obara sve rekorde, ali u jednoj stvari nije ni u top 10