SRBIJA JE PONOSNA: Naše kraljice haraju Evropom! Čudesne Adriana Vilagoš i Marija Vučenović donele dve medalje srpskoj atletici

Novosti online

11. 03. 2023. u 22:01

MARIJA VUČENOVIĆ I ADRIANA VILAGOŠ osvojile su dve medalje za Srbiju na Evropskom kupu u bacanju koplja koje se održava u portugalskoj Leiriji.

СРБИЈА ЈЕ ПОНОСНА: Наше краљице харају Европом! Чудесне Адриана Вилагош и Марија Вученовић донеле две медаље српској атлетици

FOTO: SAS

Marija Vučenović izvojevala je veliki podvig usled čak tri prestupa i osvojila je srebrnu medalju.

Do drugog mesta Srpkinja je došla hicem od 60.56 m. Ona je pored najboljeg bacanja u petoj seriji, imala i dva sjajna hica od oko 57 m.

Jedina bolje od nje bila je grkinja Elina Cengo koja je bacila neverovatnih 63.65 m.

Adriana Vilagoš još jednom je dokazala da je budućnost srpske atletika. Talentovana devojka iz Vrbasa uspela je da osvoji bronzanu medalju i trenutno vodeći rezultat na svetu za takmičarke do 20. godina – 59.83 m.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega