DUŠKO IVANOVIĆ OTKRIO ŠTA JE REKAO IGRAČIMA NAKON ISKLJUČENJA: Trener Crvene zvezde o dogovoru iz svlačionice i partiji Kampaca u derbiju

Novosti online

18. 02. 2023. u 00:41

KOŠARKAŠI Crvene zvezde savladali su večitog rivala, Partizan, u polufinalnom duelu Kupa Radivoja Koraća, a nakon meča, Duško Ivanović izneo je svoje viđene uzbudljivog večitog derbija u Nišu.

ДУШКО ИВАНОВИЋ ОТКРИО ШТА ЈЕ РЕКАО ИГРАЧИМА НАКОН ИСКЉУЧЕЊА: Тренер Црвене звезде о договору из свлачионице и партији Кампаца у дербију

EuroleagueTV

Partizan je bio bolji rival tokom prvog poluvremena, vodio je sa 44:26, imao deset poena prednosti uoči treće deonice – 44:34. Zvezda se nije predavala. Stigla je do egala, stekla je 11 poena viška tokom poslednje deonice, a zatim je mirno privela meč kraju.

- Igračima sam u svlačionici rekao da je derbi sa Partizanom druga utakmica na putu ka cilju, jer ako želimo, a želimo da osvojimo trofej, moramo da dobijemo tri. Mi smo odigrali loše u prvom poluvremenu, ali smo imali dobar rezultat. Nismo imali željenu agresivnost, ali sam verovao u ekipu - naglasio je Duško Ivanović, pa nastavio:

- Moju ekipu čine veliki borci koji se nikada ne predaju. U nastavku meča, smo odigrali jako, čvrsto i agresivno na svakom pedlju terena, uspeli smo da stignemo do egala, a zatim i do preokreta. Kampaco? Može on mnogo bolje. Međutim, verovatno je izgoreo u prevelikoj želji, ali Kampaco može mnogo, mnogo bolje. Ovo je pobeda čitave ekipe. Moje pravilo je da kada ekipa pobedi svi su zaslužni, a kada izgubi, trener je kriv.

Na reči trenera Ivanovića, nadovezao se Branko Lazić.

- Ostvarili smo veliku pobedu, iako smo loše počeli utakmicu. Nismo odustajali, borili smo se, verovali da možemo do preokreta. Uspeli smo u tome, hvala navijačima koji su nas nosili do cilja. Isključenje trenera Ivanovića nas je stimulisalo da u drugom poluvremenu uložimo i poslednji atoma snage - naglasio je Branko Lazić.

Partizan se okreće obavezama koje slede, a slede dve utakmice u Evroligi, protiv Ferenbahčea i Albe na svom parketu. Zvezdu čeka finale Kupa, a zatim dueli sa Albom na svom parketu i Bajernom u Minhenu.

BONUS VIDEO: MILIONI ZA KOBIJEV DRES: Potraga za novim vlasnikom na aukciji u Njujorku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!