ITUDIS IZABRAO: Grčka će sa ovim timom na megdan Srbiji

Novosti online

16. 02. 2023. u 15:17

KOŠARKAŠI Grčke će 24. ferbuara odmeriti snage sa Srbijom u kvalifikacijama za Mundobasket. Tri dana kasnije ih očekuje duel sa Letonijom, a selektor "helena" Dimitris Itudis objavio je spisak igrača za te susrete.

ИТУДИС ИЗАБРАО: Грчка ће са овим тимом на мегдан Србији

FOTO: FIBA.Basketball

Na njemu su se našla tri igrača Panatinaikosa i jedan Olimpijakosa. Ekipa će se okupiti u ponedeljak 20. februara, a Dimitris Itudis računa na 17 igrača.

Spisak Grčke:

Kostas Gondikas, Panajotis Kalaicakis, Dimitris Kacivelis, Janis Kuzeloglu, Lefteris Mancukas, Vasilis Muratos, Dimitris Moraitis, Homer Necipoglu, Džordž Papas, Nikos Rogkavopulos, Jorgos Tanulis, Vasilis Toliopulos, Jorgos Calampuris, Dimitris Flionis, Manolis Hacidakis, Vasilis Haralampopulos i Nikos Cukas.

Duel između Grče i Srbije, mnogo je važniji našoj selekciji kojoj je potrebna jedna pobeda iz naredna dva meča da se nađe na planetarnoj smotri, dok su "heleni" uz Letoniju obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo.

Podsetimo, "orlovi" drugi meč u ovom "prozoru" igraju 27. februara protiv Velike Britanije.

BONUS VIDEO: GROBARSKA EUFORIJA U NIŠU: Igrači i navijači proslavili plasman u polufinale Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)