NOVAKOV NEKADAŠNJI GURU ZA ŠPANSKE MEDIJE OTKRIO: Ovako su sarađivali Pepe Imaz i Đoković

Novosti online

16. 02. 2023. u 14:10

Pepe Imaz sarađivao je sa Novakom Đokovićem od 2016. do 2018. godine a sada je pričao za špansku ''Marku'' o odnosu sa srpskim teniserom.

НОВАКОВ НЕКАДАШЊИ ГУРУ ЗА ШПАНСКЕ МЕДИЈЕ ОТКРИО: Овако су сарађивали Пепе Имаз и Ђоковић

FOTO: Tanjug/AP

Pepe Imaz čestitao je Đokoviću nakon desete titule na Australijan openu koju je Srbin osvojio.


- Poslao sam mu poruku i rekao mu da ga volim. Trofej je sjajna stvar, ali ono što nas je on naučio je mnogo sjajnije, a to je taj momenat emocija i ljubavi. U tom zagrljaju sa porodicom je pokazao da je ljudsko biće, a ne hladna mašina. Nije tu u momentu njegovog dolaska u boks bilo toliko euforije koliko osećanja svesnosti, empatije i ljubavi - rekao je Imaz.

Dotakao se i teme kada je prošle godine Novaku zabranjeno da nastupa u Australiji.


- Zamislite samo vi, kao ljudsko biće, da ne možete da igrate nešto što obožavate. Sa druge strane, na ljudskom nivou, kroz ono što je on prošao i osude koje je dobio, bilo je teško. Dobio je veliko suđenje. Svakako, najteža godina za Novaka, bez pogovora, emotivno i lično - naveo je Imaz.

Malo šta smo mogli da saznamo o poslovnom odnosu Imaza i Đokovića, a Španac je za Marku otkrio i šta su njih dvojica zapravo radili.


- Pretežno smo u kući, mirno i tiho pričamo, bitno je da on može da se izrazi. Da budem jasan, nisam neko ko zna više od njega i ko mora da ga uči, nisam mu davao ni savete. Ja sam samo ljudsko biće koje je u procesu rasta, a kada imam dovoljno, delim sa ostalima. To je i on želeo - naglasio je Imaz.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO: Sa ovih 5 stvari biće nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata