"HTELI SU DA ME UNIŠTE!" Saša Obradović otvorio dušu posle ljubljenja grba Zvezde: Ni na ulici niko nije hteo da priča sa mnom

Novosti online

14. 01. 2023. u 22:01

TRENER košarkaša Monaka Saša Obradović oglasio se u subotu i objasnio zašto je uoči utakmice protiv KK Crvena zvezda u Beogradu kleknuo i poljubio grb crveno-belih.

ХТЕЛИ СУ ДА МЕ УНИШТЕ! Саша Обрадовић отворио душу после љубљења грба Звезде: Ни на улици нико није хтео да прича са мном

Screenshot / Euroleague TV

Podsetimo, Crvena zvezda je deklasirala Monako u grotlu "Pionira", posle čega je šef stručnog štaba gostiju, Saša Obradović, za Evroliga TV samo sledeće istakao o momentu kada je ljubio centar igrališta na kome je bio iscrtan grb KK Crvene zvezda (VIDEO).


- Bilo je nekih nesporazuma ranije. Sada je, nadam se, to razrešeno - bilo je sve što je Saša Obradović želeo da tada kaže, dok je pred novinarima, na konferenciji za štampu, dodao i sledeće: - Imali smo u prošlosti nekih nesuglasica, ali sada je sve to rešeno. Što se mene tiče, sve je bilo uvek otvoreno. Niko nije čuo moju priču, ali sam iz ove familije, ponikao sam ovde i svaki stepenik poznajem u Crvenoj zvezdi, kada sam osvajao sve sa Nešom Ilićem i drugima. Veliki trud je ostvaren da bi Zvezda bila ovo. U poslednjih nekoliko godina je jedan od boljih timova u Evropi. Jeste bilo emocija, hvala im na tom dočeku. Drago mi je da sam se, na neki način, vratio u familiju - dodao je trener Monaka.

Na pitanje novinara da li bi ispričao svoju stranu priče, trener Monaka je odgovorio:

- Ne možete da čujete. Samo ću da kažem: Bonusi za Kup, to nema veze sa životom. Svi ljudi ovde znaju kakav sam čovek. Ne mogu da budem drugačiji. Što bih ja pričao, negde se to desilo unutra i zašto bi to nekoga trebalo da zanima.

Međutim, u subotu je Obradović rešio da, pre svega zbog navijača Monaka i tamošnje javnosti, pojasni zašto je ljubio grb "tuđeg" kluba, a ne onog koji vodi kao trener:

- Osećam odgovornost i želim da se oglasim o mom potezu. Svi moraju da znaju da sam potpuno posvećen Monaku, srećan sam što sam ovde. Odrastajući, bio sam navijač Crvene zvezde, ostavio sam veliki trag u istoriji kluba. Kada sam otišao odatle odbacili su me iz porodice. Ni na ulici niko nije hteo da priča sa mnom. Nisam to očekivao. Hteli su da me unište i kao osobu i trenera. Bio sam veoma tužan zbog toga - rekao je Obradović.

Tome je dodao i sledeće:


- Kada sam došao na utakmicu, desilo se nešto spontano sa navijačima. Počeo sam da plačem i bilo je veoma emotivno. Morao sam nešto da uradim kako bih im se zahvalio. Svako bi ovo trebalo da shvati. Ja sam sad ovde i profesionalac sam. Radiću svoj posao na najvišem nivou. Nadam se da će svi razumeti ovo - poručio je Obradović.

Evroliga, rezultati:

Četvrtak:

Fenerbahče - Bajern Minhen 79:71

Monako - Crvena zvezda 92:68

Alba - Real Madrid 77:84

Virtus - Olimpijakos 83:85

Petak:

Lion - Valensija 79:83

Panatinaikos - Makabi 88:86

Barselona - Efes 75:80

Olimpija Milano - Žalgiris 61:66

Partizan - Baskonija 83:65

Evroliga - tabela:

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja