ZVEZDA PRVI PUT SA TROJICOM NAJBOLJIH: Budućnost će prva osetiti snagu moćnog crveno-belog trija

Novosti online

14. 01. 2023. u 20:16

CRVENA zvezda posle velike pobede u Evroligi nad Monakom (92:68) nastavlja sa nadmetanjem u ABA ligi. Crveno-beli idu na noge ekipi Budućnosti, a očekivanja od tog meča izneo je trener šampiona Srbije Duško Ivanović.

ЗВЕЗДА ПРВИ ПУТ СА ТРОЈИЦОМ НАЈБОЉИХ: Будућност ће прва осетити снагу моћног црвено-белог трија

FOTO: KK Crvena zvezda

Za iskusnog stručnjaka će ovaj susret biti emotivan, pošto se posle dužeg vremena vraća u "Moraču".

- Vraćam se, igraću utakmicu protiv Budućnosti posle čini mi se, tačno 20 godina. Podgorica je moj grad, to je moj klub, a svaki put kada uđem u dvoranu "Morača" za koju sam vezan, prisetim se svih onih godina koje sam prošao sa mojim saigračima. Sa druge strane, što se utakmice tiče, očekuje nas vrlo teška, ekipa Budućnosti pojačana Grinom i O'Brajanom je ozbiljna ekipa koja konkuriše za najviši plasman ne samo u ABA ligi, već i u Evropi. Moraćemo da odigramo izuzetno dobru odbranu, a sa druge strane i vrlo strpljivo u napadu - rekao je Ivanović.

Duško Ivanović/FOTO: M. Vukadinović

Kapiten Zvezde Branko Lazić svestan je da njega i saigrače u Podgorici čeka vrlo teška utakmica.

- Ekipu Budućnosti poznajemo dobro, tim koji je ozbiljno pojačan u međuvremenu, koji igra dobro na svom terenu i jasno je da nas očekuje vrlo teška utakmica. Naši principi se znaju, za početak moramo da odigramo vrlo čvrsto u odbrani, da energija bude na visokom nivou. Polako se kompletiramo, imaćemo dovoljno vremena da se osvežimo nakon utakmice sa Monakom i spremni dočekamo ovaj izazov - istakao je Lazić.

Za Zvezdu će prvi put ove sezone u kombinaciji za meč biti tri najbolja igrača - Luka Vildoza, Nemanja Nedović i Fakundo Kampaco.

Crveno-beli u ovaj duel ulaze sa učinkom 12-1, a klub iz Crne Gore sa 9-5.

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!