"NEMAMO PRAVA DA SE ŽALIMO": Željko Obradović desetkovan pred Olimpijakos, ali ima dobrih vesti! "Grobarima" drago lice ponovo na treninzima

Novosti online

09. 11. 2022. u 15:54

KOŠARKAŠI Partizana su u seriji od tri uzastopne pobede u elitnom takmičenju, a sutra gostuju u Pireju od 20 sati uz direktan prenos na portalu "Novosti".

НЕМАМО ПРАВА ДА СЕ ЖАЛИМО: Жељко Обрадовић десеткован пред Олимпијакос, али има добрих вести! Гробарима драго лице поново на тренинзима

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga

Trener Željko Obradović na raspolaganju će imati samo devet igrača, s obzirom na to su povređeni Balša Koprivica i Dante Egzum, od ranije Alan Smailagić i Aleksa Avramović, a u selekciji Srbije su Uroš Trifunović i Danilo Anđušić. Ipak bilo je i dobrih vesti, "grobarima" drago lice ponovo je na trenizima "parnog valjka". 

- Godinama igraju zajedno, sve karakteristike koje su poznate jesu da trče u kontranapadu, a na pola terena imaju dva plejmejkera - Volkapa i Slukasa. Nemamo pravo da se žalimo, probaćemo da igramo u ovim okolnostima onoliko koliko možemo. Na sreću, na treningu je bio Alen Smailagić, nije u stanju još da putuje, niti da pomogne ekipi. Ne sećam se da smo imali pritisak, jedini koji postoji jeste između nas u ekipi. Kada verujemo u ono što radimo, sve je u najboljem redu - istakao je Obradović za klupski sajt.

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Mladi plejmejker crno-belih Jam Madar rekao je da je Olimpijakos sjajan tim i da očekuje tešku utakmicu.

- Nemamo dovoljno igraca, ali moramo se boriti. Neki igrači nastupaju za nacionalni tim, tako da će neko dobiti priliku da se istakne i uradi dobar posao. Možda će biti teško pripremiti utakmicu sa manjim brojem igrača, ali tako je - kako je. Igrali su Fajnal-for prošle sezone, ali mi moramo da uradimo svoj deo posla i da se fokusiramo na nas, jer dolazimo sa manjim brojem igrača - poručio je Madar.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna