ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED ODLUČUJUĆI DUEL: "Očekujem zanimljiv meč, neka pobedi bolji"

Novosti online

05. 06. 2022. u 15:05

TRENER košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da bi želeo da u majstorici finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde njegova ekipa ima moral i požrtvovanje kao u prethodne tri.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ПРЕД ОДЛУЧУЈУЋИ ДУЕЛ: Очекујем занимљив меч, нека победи бољи

Foto: N. Paraušić

Košarkaši Partizana igraju u ponedeljak od 20 časova protiv Crvene zvezde peti meč finala plej-ofa ABA lige.

Domaćin će biti Crvena zvezda, a pobednik ovog duela osvojiće titulu u regionalnom klupskom takmičenju.

- Treba se pripremiti razmišljajući o tome šta sve može da se promeni u odnosu na sve ove četiri utakmice koje smo odigrali. Ono što bih ja voleo da ekipa ima isti moral, istu želju i požrtvovanje kao što smo imali praktično od druge utakmice u ovoj finalnoj seriji. Analizirali smo mnogo ovih prethodnih sedam dana sve neke sitne detalje, naravno da se bavimo time kao što se time bave i u Crvenoj zvezdi. Očekujem zaista zanimljivu utakmicu i neka pobedi bolji - istakao je Obradović za zvaničan sajt kluba.

Kapiten Partizana Rade Zagorac da se praktično cela sezona svodi na sutrašnji meč.

- Mislim da je ovo što je do sada viđeno, ako se koncentrišemo na košarkaške stvari, apsolutno dostojno finala Jadranske lige. Mislim da su dva protivnika ponudila različite stvari u ove četiri utakmice i da je dosta toga kvalitetnog moglo da se vidi. Mislim da će u petoj utakmici...''ajde opet ono malo izlizano da u derbiju nema pravila i taktike i sličnih stvari, ali mislim da se sve svodi na petu utakmicu i verujem da je sezona, onakva kakva je bila zaslužila da se sve završi u toj jednoj utakmici. Mnogo puta sam ponovio da nema puno mesta za neke izmene između utakmica, ovo je možda dan više, poslužiće ekipama da se regenerišu i mi ćemo videti šta možemo da ipak pripremimo za tu petu utakmicu - poručio je Zagorac.

Partizan je izrazio nadu da će atmosfera u dvorani biti nalik onoj iz četvrte utakmice i da će "nakon finalne serije moći da se govori samo o košarci i pobedi tima koji više pokaže na terenu".


BONUS VIDEO: Željko Obradeović: "Ovo je neprihvatljivo izvinio sam se Radonjiću"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UDARAC ZA MILVOKI! Bez Adetokumba na startu plej-ofa