RADONJIĆ PRED PARTIZAN: Moramo biti spremni da odbranimo domaći teren

Novosti online

28. 05. 2022. u 19:34 >> 22:42

CRVENA zvezda je povela u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige protiv Partizana, a trener crveno-belih je svestan da ekipu u drugom meču očekuje težak zadatak.

РАДОЊИЋ ПРЕД ПАРТИЗАН: Морамо бити спремни да одбранимо домаћи терен

Foto: Tanjug

Crnogorski stručnjak je istakao da nema vremena za pripremu utakmice, ali da će učiniti sve da ekipa što spremnija uđe u duel.

- Očekuje nas još intenzivnija utakmica u rasporedu po kome se finale igra na svaka dva dana. Moramo da budemo spremni da još jednom odbranimo domaći teren. Svesni smo veće važnosti drugog meča protiv Partizana, zbog toga moramo biti veoma skoncentrisani, da sa velikom energijom i odgovornošću odigramo ovu utakmicu koja zbog samog rasporeda dobija na još većoj važnosti. Zbog toga očekujem još veću podršku sa tribina u nedelju uveče - rekao je Radonjić.

Ognjen Dobrić bio je noćna mora za rivala u prvom susretu koji je Zvezda pobedila i on smatra da ekipa mora da odigra još čvršće u drugom duelu.

- Pred nama je još teža utakmica nego u petak. Nemamo puno vremena da se odmorimo i pripremimo za novi izazov i utakmicu. Igramo novi meč u razmaku od 48 sati, što je nova situacija jer je u pitanju finalna serija. Moramo da odigramo još bolje, još čvršće i sa još više koncentracije jer je ova utakmica još važnija od one prve. Pozivam naše navijače da dođu sutra u još većem broju i pruže nam još veću i još glasniju podršku - zaključio je krilni košarkaš crveno-belih.

Druga utakmica finala AdmiralBet ABA lige na programu je u nedelju od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: Radonjić se raduje sa navijačima nakon meča

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„MALENE“ VREBAJU ŠANSU: Počinje plej-of nacionalnog šampionata za košarkašice