PRVO TUKAO JOKIĆA, A SADA OVO: Faul o kome priča cela NBA liga (VIDEO)

Novosti online

02. 05. 2022. u 17:24 >> 09:50

DREJMOND Grin, jedan od najbolji NBA defanzivaca, i čovek koji je u nedavnoj plej-of seriji "tukao" Nikolu Jokića, ali su potom obojica izjavila da je bila "prava milina igrati jedan protiv drugoga", opet je u centru pažnje košarkaške javnosti.

ПРВО ТУКАО ЈОКИЋА, А САДА ОВО: Фаул о коме прича цела НБА лига (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

As Golden Stejta je završnicu prve utakmice polufinala Zapadne konferencije NBA lige između njegovih Voriorsa i Memfis Grizlisa posmatrao daleko od terena, a sve zbog nepromišljenog poteza.

Tim iz Kalifornije je slavio trijumf u dramatičnoj završnici rezultatom 117:116, a ponovo je viđena velika tenzija.

Ona je nastala kada je Drejmond Grin krajem prvog poluvremena isključen iz igre odlukom sudija, i to jer je u skoku povukao za dres Brendona Klarka iz ekipe Memfisa i rivalom "obrisao" parket.

Ceo tim Golden Stejta je protestvovao, dok je Grin, prilikom izlaska sa parketa, to iskoristio da dodatno podigne atmosferu:

- Ovo je smešno. Postoji mnogo gorih prekršaja na terenu od ovog. Slučajno sam uhvatio njegov dres i pobrinuo se da se dočeka na parketu mekano. I dobio sam isključujuću grešku?! Moraću da stupim u kontakt sa Adamom (Silverom, komesarom lige, prim. aut.), izjavio je Grin posle utakmice.

Meč u kome je Memfis imao i 13 poena razlike, a pred poslednji napad Voriorsa imao +2, na kraju je rešen u korist Golden Stejta, koji ima novu NBA zvezdu u svojim redovima - Džordana Pula.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!