JOKIĆ NIJE OPIJEN SLAVOM I NOVCEM: Trener Denvera o Nikolinim igračkim i ljudskim kvalitetima

G. KELIĆ

02. 03. 2022. u 22:26

MAJKLU Melounu su usta uvek "puna" Nikole Jokića. I to s razlogom!

ЈОКИЋ НИЈЕ ОПИЈЕН СЛАВОМ И НОВЦЕМ: Тренер Денвера о Николиним играчким и људским квалитетима

FOTO: Printskrin/Jutjub/NBA on TNT

Trener Denvera kad god ima priliku pohvalno govori o svom glavnom igraču i aktuelnom MVP NBA lige, za kojeg je istakao da vrlo lako ove sezone može da odbrani titulu najkorisnijeg igrača takmičenja.

- Morate da imate apetit da trenirate tako sjajnog igrača, to je privilegija. Nikola kao vladajući MVP ima odlične šanse da odbrani taj naslov. Jedna od stvari zbog koje najviše uživam da ga treniram je to što ga novac, uspeh i slava nisu promenili. On je nesebičan lider, stidljiv je što se tiče pažnje prema njemu i to je ono što posebno volim. Ne menja se, ostaje veran sebi, skroman je, a to nije odlika superzvezda - istakao je Meloun.

I pored svih lovorika i uspeha koji je naš as pobrao u dosadašnjoj karijeri, strateg "Nagetsa" se vodi mišlju da od Jokića još uvek nismo videli sve "karte".

- Nikola i ja smo sedam godina zajedno. Veoma rano, još u njegovoj ruki sezoni video sam da je njegova paleta veština vrhunska. Njegova skok igra, sposobnost da dodaje loptu a da i ne gleda igrača, to je nešto što sam i sebe terao da ne uzimam zdravo za gotovo. On sedam godina radi sve te stvari, ali je i dalje zadivljujuće. Ta njegova dodavanja, proigravanja, sposobnost da šutira, da raste kao lider i da bude glasniji na terenu. On još nije dosegao plafon, biće i bolji u drugim oblastima i to je nešto što takođe volim kod njega - zaključio je Meloun. 

BONUS VIDEO - Navijanje grobara na finalu Kupa Radivoja Koraća

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!