"NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME" Nikola Jokić o blokadi godine kojom je doneo pobedu protiv Toronta (VIDEO)

Novosti online

13. 02. 2022. u 12:16

TEMA dana u Denveru ali i među svim ljubiteljima košarke u SAD je blokada kojom je Nikola Jokić doneo pobedu nagetsima protiv Toronto reptorsa.

НА ПРАВОМ МЕСТУ У ПРАВО ВРЕМЕ Никола Јокић о блокади године којом је донео победу против Торонта (ВИДЕО)

FOTO: AP

MVP lige je u poslednjim trenucima meča spustio rampu Anunobiju i tako zaustavio niz od osam pobeda reptorsa, a sebi obezbedio poklon od trenera Melouna.

– Nisu tako skakali što je pobedio, nego što mi je uzeo lančić iz ruku! Čak i pre nego što sam objavio ko je najbolji, prišao mi je i rekao, ‘uzeću ja ovo’. Stavio ga je oko vrata i cela svlačionica je poludela od radosti. Pobedio me je. Očigledno, bila je ovo još jedna blokada Jokića koja rasprodaje sve karte. Neverovatan potez je bila ta blokada na Anuobiju – rekao je Majk Meloun.

- Bila nam je ovo druga vezana utakmica. Pobedili smo i to je najvažnije. Interesantna utakmica, smenjivali smo se u vođstvu. Na kraju su oni imali šansu, Vanvlit je šutirao trojku odbila im se lopta u ruke. Uspeo sam da izblokiram Anunobija koji njije imao mnogo vremena za šut. Bio sam na pravom mestu u pravo vreme - dobar blok i drago mi je da je tak ozavršilo - zaključio je Jokić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a