SRBIN VODI NBA EKIPU! Totalno neočekivana situacija u najjačoj ligi sveta

D. N.

11. 01. 2022. u 17:16

NBA liga je doživela nešto što baš i nije bilo očekivano.

СРБИН ВОДИ НБА ЕКИПУ! Тотално неочекивана ситуација у најјачој лиги света

Foto: AP

Otkako je Igor Kokoškov postao, pa prestao da bude trener Feniks Sansa, činilo se da će mnogo vremena proći pre nego što se opet dogodi da neko ko je "naše gore list" vodi NBA ekipu u takmičarskom meču.

Ali, baš to će se desiti u noći pred nama.

Jer, srpski stručnjak Darko Rajaković, pomoćni trener ekipe Memfis Grizlis, ne samo da je izašao iz tzv. "Kovid-protokola" (u koji NBA liga smešta one koji su inficirani novim koronavirusom, ili su bili u neposrednom kontaktu sa zaraženima), već se dogodilo još nešto:

Rajaković je dobio "zeleno svetlo" da se vrati na posao, ali u Kovid-protokolu je ostao glavni trener Memfisa, Tejlor Dženkins.

I, kako saznaje o NBA ligi odlično obavešteni američki novinar, Adrijan Vojnarovski, upravo će Rajaković voditi ekipu protiv Golden Stejta.

Taj meč je na programu u sredu od dva sata iza ponoći po našem, srednjeevropskom vremenu, a dok Rajakovićevi "grizliji" zauzimaju četvrto mesto u Zapadnoj konferenciji, s učinkom 28-14, domaćin ovog susreta, Golden Stejt Voriors, je prvi na "Zapadu", i to sa 30-9, ali su šest poraza doživeli u gostima, uz 12 pobeda.


BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZASLUŽILI SMO Ivanović spasao sezonu Baskonije, pa blistao posle plasmanau plej-of