MEDIJI SA FLORIDE PRETE JOKIĆU "Vidimo se 29. novembra"

Novosti online

20. 11. 2021. u 08:50

Nikola Jokić dobio je nove pretnje nakon incidenta sa Markifom Morisom iz Majami Hitsa. Zanimljivo je da ove dolaze od strane novinara koji Srbinu zameraju što je propustio jednu utakmicu u odnosu na šest meča suspenzije Morisa.

МЕДИЈИ СА ФЛОРИДЕ ПРЕТЕ ЈОКИЋУ Видимо се 29. новембра

Tanjug/AP

Prošlo je desetak dana od sukoba srpskog i američkog košarkaša i, iako su se strasti smirile, mediji sa Floride potpaljuju vatru pred novi susret dve ekipe.

Majami će 29. novembra ugostiti Denver Nagetse i očekuje se spektakularna atmosfera u dvorani franšize sa Floride. Ipak, očekuje se da sve prođe bez incidenata, ali mediji čine da možda tako i ne bude.

„Fajv rizon sports“ (Five reason sports), medij iz Majamija koji ima akreditovane novinare za utakmice Hita, na društvenim mrežama raspaljuje masu, umesto da smiruje.

„Markif Moris je propustio šest utakmica zaredom, a Nikola Jokić samo jednu. Vidimo se 29. novembra“, glasio je Tvit ovog portala.

Ovo svakako nije način na koji bi trebalo da se ponašaju mediji, pa čak ni oni manji koji samo prate timove iz svojih država.

Podsećamo, Markis Moris, brat Markifa koji igra za LA Kliperse, takođe je uputio preteću poruku Jokiću, ali su tada reagovala njegova braća napravivši Tviter nalog da odgovore Markusu.

U međuvremenu su ugasili nalog na društvenim mrežama, da bi smirili strasti, međutim, ne rade to svi i videćemo kakva će biti atmosfera pre revanša Majamija i Denvera.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

(Sputnik news)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!