BOBI I JOKIĆ, TEMA MILION: Marjanoviću i minut dovoljan da ga uporede sa najvećim svih vremena (VIDEO)

Novosti online

16. 11. 2021. u 08:40

SRPSKI centri Nikola Jokić i Boban Marjanović, sudeći po video-snimku, imali su zanimljivu konverzaciju posle meča između Dalasa i Denvera!

БОБИ И ЈОКИЋ, ТЕМА МИЛИОН:  Марјановићу и минут довољан да га упореде са највећим свих времена (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Maveriksi su taj duel dobili 10 razlike, a Jokić je ostvario svoju najbolju košgetersku partiju sezone, na čemu mu je očigledno čestitao i Kristaps Porzingis odmah na kraju meča.

Jokiću je potom prišao i bivši selektor Srbije Igor Kokoškov, inače pomoćnik u Dalasu, koji mu je pružio ruku i nešto "šapnuo", da bi se as Denvera zatim našao u zagrljaju Bobana Marjanovića.

Teme za razgovor su očigledno bile zanimljive, jer se Jokić u dva navrata vraćao i odlagao povratak u svlačionicu pre nego što se konačno zaputio u istu.

Marjanović je meč završio sa samo dva poena, jednim ubačenim pogotkom iz igre, ali taj pogodak je naterao komentatore na smeh, ali i na šalu da je uradio isto što i svojevremeno Majkl Džordan.

Bobi je u trećoj četvrtini dobio jednu loptu i krenuo je ka košu, a onda je zahvaljujući svojoj visini uspeo da na putu ka pogotku promeni ruku u kojoj mu se nalazila lopta.

Jedan od komentatora se u prenosu našalio da ga je ovo podsetilo na legendarni pogodak Džordana kada je "u letu" ka košu prebacio loptu iz jedne u drugu ruku, pre postizanja pogotka. I ta opaska je sve slatko nasmejala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest