UZALUD MONSTRUOZNI JOKIĆ: Nervozni Dončić prekinuo savršen niz Denvera (VIDEO)

Novosti online

16. 11. 2021. u 06:43

SUDAR Nikole Jokića i Luke Dončića u NBA je poslastica za sve evropske zaljubljenike u prekookeansku košarku.

УЗАЛУД МОНСТРУОЗНИ ЈОКИЋ:  Нервозни Дончић прекинуо савршен низ Денвера (ВИДЕО)

Foto: AP

Tako je bilo i ovoga puta, individualno je dominirao Srbin, ali je na kraju slavio tim slovenačke zvezde. Dalas je srušio Denver 110:101 i prekinuo fenomenalni niz Nagetsa i revaširao se za nedavni debakl u Koloradu (106:75).

MVP NBA lige je odigrao partiju sezone. Posle 22 poena, 19 skokova i 10 asistencija protiv Atlante, pa 28 poena, devet skokova i devet asistencija u duelu sa Portlandom, Jokić je noćas imao najefikasniji meč. U koš Dalasa ubacio je 35 poena, uz 16 skokova, šest asistencija i dve blokade za 37 minuta u igri.

Srbin je već na poluvremenu imao dabl-dabl, ali igrao je bez pratnje. Na drugoj strani bio je evropski dvojac Kristaps Porzingis i Luka Dončić. Letonac je ubacio 29 poena i 11 skokova, a nervozni Slovenac koji je zaradio i tehničku grešku dodao je 23 poena, 11 asistencija i 8 skokova.

Vodeći tandem Dalasa imao je odličnu podršku u Timu Hardaveju (19p, 7sk, 4as) i Džejlenu Bransenu (17p, 6as), dok su daleko iza Jokića bili Monte Moris (17p, 8as), Eron Gordon (14p, 7sk), Ostin Rivers (12p).

Ovo je Nagetsima peti poraz, a imaju devet pobeda, dok je Dalas na 9-4. Denver u narednom meču dočekuje Filadelfiju, a Mavsi gostuju u Finiksu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu