"DA MI JE NEKO REKAO DA ĆE SE OVO DESITI": Obradović vodi tim u Čačku

Novosti online

29. 10. 2021. u 13:43

TRENER košarkaša Borca Marko Marinović rekao je da će njegova ekipa imati veliki izazov protiv Partizana u ABA ligi i pozvao je navijače da u što većem broju dođu da podrže tim Borca i da pozdrave legendu srpske košarke i Čačka, Željka Obradovića.

ДА МИ ЈЕ НЕКО РЕКАО ДА ЋЕ СЕ ОВО ДЕСИТИ: Обрадовић води тим у Чачку

FOTO: ABA liga

Čačani sutra od 19 sati dočekuju beogradske crno-bele u šestom kolu regionalnog takmičenja u hali kraj Morave.


- Da mi je neko pre nekoliko godina rekao da će Željko Obradović voditi neku ekipu u jednoj takmičarskoj utakmici u Čačku, realno, odmah bih se nasmejao. I ne samo ja, već većina ljubitelja košarke -  rekao je Marinović za klupski sajt.

Ekipa Željka Obradovića vodeća je u ABA ligi sa pet pobeda, dok Borac ima skor 2-3.

- Pozvao bih navijače da u što većem broju dođu u subotu i podrže novi tim Borca. Želja nam je da klub ostane na istom nivou na koji je došao pre godinu dana. Grad Čačak treba da ima privilegiju da gleda najbolju košarku u regionu -zaključio je Marinović.

Obradović: Spremamo se za agresivni Borac

- Nova utakmica u ABA ligi, spremamo se za Borac koj igra izuzetno agresivno, pogotovu u dvorani kraj Morave. Znamo dosta o njima, mislim da smo spremni i treba da igramo na nivou kako smo igrali u prethodnim utakmicama. Pogotovu u odbrani, a da onda koristimo kvalitet koji imamo u napadu - rekao je Obradović za klupski sajt.


U prvih pet kola regionalnog šampionata, ekipa Borca je zabeležila dve pobede, dok crno-beli imaju maksimalan učinak.

Bek crno-belih Aleksa Avramović, pred duel sa ekipom Borca u svom rodnom gradu, izjavio je da sa posebnim emocijama dočekuje sutrašnji duel.

- Bude se posebne emocije u meni. Borac je klub koji nosim u srcu i odakle sam otišao u inostranstvo. Posebne emocije osećam što ćemo sutra igrati protiv njih. Sjajan su tim koji je predvođen odličnim trenerom Markom Marinovićem sa kojim sam prijatelj i nekim igračima sa kojim sam igrao pre pet-šest godina. Očekuje nas tvrda utakmica, biće puna hala koja će borditi Borac a mi ćemo znati kako da na to odgovorimo. Onaj pristup koji smo imali protiv Turk Telekoma, Hamburga i Krke, to je recept za Borac i svaki tim protiv kojeg budemo igrali - istakao je Avramović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!