RATNIK BJELICA DONEO POBEDU GOLDEN STEJTU: Lebron i Lejkersi na kolenima (VIDEO)

Novosti online

20. 10. 2021. u 08:21

POČELA je nova sezona najjače košarkaške lige na svetu, a obeležena je pobedama šampiona Milvokija nad najvećim favoritima za titulu Bruklinom 127:104 i Golden stejta našeg Nemanje Bjelice nad Lejkersima 121:114.

РАТНИК БЈЕЛИЦА ДОНЕО ПОБЕДУ ГОЛДЕН СТЕЈТУ: Леброн и Лејкерси на коленима (ВИДЕО)

Foto: AP

Srpski košarkaš je u svom prvom zvaničnom nastupu za Voriorse odigrao baš ratnički. Pored ostvarenog dabl-dabl učinka (15 poena uz samo jedan promašaj iz igre i 11 skokova) istakao se i u kategoriji +/- gde je ostvario učinak od +20. Voriorsi su, dakle, imali plus 20 kada je on bio na parketu. 

Imao je Bjelica i "pokaznu vežbu" na Lebronu Džejmsu, kada mu nije dozvolio jedno lagano polaganje pri vođstvu Golden stejta od osam razlike.

Bio je to više šamar nego rampa, Lebron je završio na parketu, ali mu se Bjelica odmah izvinio i nije bilo problema.

U pobedničkom timu istakli su se i Stef Kari sa tripl-dablom (21p, 10sk,10as) i Džordan Pul sa 20. Kod Lejkersa Lebron je ubacio 34, a Dejcis 33, ali osim njihovih kombinovanih 67 poena, nisu imali veću podršku u timu, pa u tome treba tražiti razloge preokreta Voriorsa.

Janisu Adetokumbu nedostajale su tri asistencije za tripl-dabl u pobedi šampiona nad najvećim konkurentom Bruklinom. Sjajni Grk zabeležio je 32 poena i 14 skokova, uz sedam asistencija. 

Najbolji u Bruklinu je bio Kevin Durent sa 32 poena i 11 uhvaćenih lopti. Gosti su igrali bez jedne od zvezda ekipe Kajrija Irvinga, koji nije u timu, pošto nije želeo da se vakciniše protiv korona virusa.

BONUS VIDEO - ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024