RADONJIĆ ISKREN POSLE ABA DERBIJA: Razlika je nerealna! Odbrana opet presudila

Tanjug

18. 10. 2021. u 08:13

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je sinoć da je njegov tim odigrao težak meč protiv Cedevita Olimpije i da je dobra odbrana bila ključna.

РАДОЊИЋ ИСКРЕН ПОСЛЕ АБА ДЕРБИЈА: Разлика је нереална! Одбрана опет пресудила

Foto: ABA liga

Zvezda je sinoć posle preokreta pobedila Cedevitu 79:64 u četvrtom kolu ABA lige.

- Krajnji rezultat ne govori o onom što se dešavalo tokom meča. Bila je teška utakmica za nas, posle dolaska iz Moskve, bez treninga i mečeva sa ogromnom potrošnjom. Bilo je malo enigma kako ćemo odreagovati. Početak je pokazao da postoji opreznost, u drugoj četvrtini smo ušli u poslednjih nekoliko minuta sa energijom i lakoćom, podigli smo intenzitet. Kvalitet odbrane je bio značajno bolji. Uspeli smo da smanjimo zavidnu razliku koju je Cedevita imala i da odemo na poen prednosti posle prvih 20 minuta - rekao je Radonjić posle meča na konferenciji za novinare.

Zvezda je duel prelomila u poslednjoj deonici i na kraju slavila sa plus 15.

- U drugom delu je bilo u talasima na početku, a onda smo uspeli da kroz dobru odbranu dođemo i do određenog broja dobrih napada i realizacije, koja nam je omogućila da imamo mirnu završnicu. Prednost je bila prevelika u odnosu na ono što se dešavalo na terenu, Cedevita Olimpija je odigrala veoma dobro i mi smo u poslednjem intervalu uložili ekstra napor da bismo došli do vođstva, a kao plod samopouzdanja i dobrih momenata došli i do te nerealne razlike na kraju - zaključio je Radonjić.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)