NOLE KAO KOŠARKAŠKI SELEKTOR Najbolji teniser sveta komentarisao objavu Jusufa Nurkića: "Kakav Drim-tim, najjači ste" (FOTO)

Novosti online

31. 08. 2021. u 18:00

NAJBOLjI teniser sveta novak Đoković prokomentarisao je objavu Jusufa Nurkića, koji je trenirao sa Bojanom Bogdanovićem i Ivicom Zubcem.

НОЛЕ КАО КОШАРКАШКИ СЕЛЕКТОР Најбољи тенисер света коментарисао објаву Јусуфа Нуркића: Какав Дрим-тим, најјачи сте (ФОТО)

Foto: Instagram/bosnianbeast27/printscreen

Pauzu između dve sezone u NBA ligi trojica igrača sa prostora bivše Jugoslavije iskoristili su za zajedničke treninge, a ispod njihov fotografije javio se Nole.

Naravno, bilo je reči o idealnom timu sastavljenom od igrača sa prostora bivše Jugoslavije, koji bi mogao da se odmeri i sa SAD!

Đoković je u dva komentara dodao još petoricu košarkaša koji bi doneli kvalitet ovom timu, a sa njima u ekipi ovo bi bila grupa igrača za završnicu NBA lige!

Ivica Zubac, Bojan Bogdanović i Jusuf Nurkić dobili bi pojačanje u vidu dvojice srpskih, dvojice slovenačkih i jednog crnogorskog košarkaša!

''Zamisli još Bogdana i Jokaru sa vama... Kakav USA dream team, najjači bi bili...'', prvo je napisao Novak, a zatim dodao i drugi komentar.

''I Nikolu Vučevića... I Luku Dončića... i Dragića... hahahaha'', dodao je Nole, koji je već zamislio tim koji bi bio konkurentan u NBA ligi.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju